Workshop Dotpainting

 

Zin in een ontspannen middag voor jezelf, met vriendinnen, familie of collega's ? Dan is een van deze workshops iets voor jou !

Tijdens deze workshop ga je een voorwerp naar keuze beschilderen. Dit kan zijn een grote kei of een waxinelichthouder.

Je bouwt je eigen kunstwerk helemaal op met stippen, oftewel te gaat dotpainten, stippen verven. Eenmaal begonnen ontstaan patronen en creaties vaak spontaan. Uiteraard geef ik aanwijzingen, tips en kun je je laten inspireren door de door mij gemaakte stenen.

Voordat je gaat stippen krijg je natuurlijk een duidelijke uitleg met betrekking tot het mengen van de verf en de gebruikte tools en overige benodigdheden. 

Uiteindelijk gaat iedereen met zijn/haar eigen kunstwerk ontspannen en trots naar huis !

 

Workshop Dotpainten (basis)

Tijdens deze workshop krijg je alle uitleg over de tools, de materialen, de technieken en het gebruik ervan om alles te weten te komen over dotpainten. Je krijgt de ruimte om te oefenen en te leren toepassen. In deze beginnersworkshop worden verschillende technieken gebruikt en toegepast waardoor je met een prachtig kunstwerk naar huis gaat.

 

Duur workshop : ca. 2,5 uur

Locatie : Zoetermeer

Kosten : € 39,50  per persoon (incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers) - PIN betaling mogelijk

Aantal deelnemers : 2-6

 

Workshop Cone Art (gevorderden)

Wanneer je eerder aan de slag bent gegaan met dotpainten en je de basis beheerst, kun je in deze vervolgsessie je technieken verbeteren en/of verfijnen. Ook gaan we aan de slag met de uitleg en toepassen wat betreft belijningen aanbrengen d.m.v. cone art. 

Ook hier krijg je de ruimte om te oefenen en toe te passen. De combinatie van dotpainting en cone art zorgt voor unieke en prachtige kunstwerken.

 

Duur workshop : ca. 3,5 uur

Locatie : Zoetermeer

Kosten : € 49,50  per persoon (incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers) - PIN betaling mogelijk

Aantal deelnemers : 2-6

 

Wil je je aanmelden voor een workshop of heb je speciale verzoeken, bijvoorbeeld workshops op locatie, stuur mij even een berichtje !