Reactie plaatsen

Reacties

Tamara
6 dagen geleden

Ik heb echt genoten van het dotten ;-)
Van tevoren dacht ik, ik zie wel want ik ben niet zo creatief en handig. Terecht zei Urmila dat het resultaat me zou verrassen.
Dankzij haar kundigheid, vertrouwen en geduld heb ik een kunstwerk gemaakt!

Sheila
3 maanden geleden

Ik heb de workshop in mijn vakantie gedaan omdat ik even iets voor mezelf wilde doen. Ik werd hartelijk ontvangen door Urmila en voelde me direct op mijn gemak. Een vrolijk, warm en positief persoon daar houdt ik van. We hadden ook direct een klik en begonnen over van alles en nog wat te kletsen. Daardoor begonnen we wat later met het dotpainten. Ik kreeg duidelijke uitleg hoe het dotpaainting in zijn werk gaat en daar neemt ze ook de tijd voor. Ik kreeg hem niet af die middag maar we hebben een vervolgafspraak gemaakt en het resultaat mag er zijn. Ik ben er super blij mee en de steen staat prachtig in mijn woonkamer. De ruimte waar de workshop wordt gegeven is prachtig ingericht met o.a. heel veel verschillende mooie door Urmila gemaakte dotpainting items.
Ik kan alleen zeggen ga ook eens een workshop doen want het is echt leuk!

Bedankt Urmila voor de fijne middag!

Marjolein
4 maanden geleden

Wat heb ik genoten tijdens de basis workshop dotten. Veel geleerd maar nog veel blijer ben ik met de persoon achter deze mooie kunstwerken.
Tot na mijn vakantie dan bel ik voor het vervolg.
Je weet nooit wie je tegen komt in je leven maar dit voelde als thuis komen bij een goede vriendin. Dank je wel.

Saskia Karstel
6 maanden geleden

Lieve Urmila,
Ontzettend blij met mijn mooie kaarshouder om bij mijn gedenk hoekje van mijn nog kort geleden overleden ouders te zetten. Hij is zo ontzettend mooi, dankbaar om zo'n mooie creatie in bezit te hebben.
Lieve groet Sas

Liesbeth
6 maanden geleden

Late reactie, excuses.
Ondanks gemêleerd gezelschap met variatie in creativiteit, motivatie en doel gingen we allemaal voldaan en met een mooi werkstuk naar huis. Dat deed je echt goed! Dank je wel voor je creativiteit welke je met ons wilde delen. Ik vond het enorm leuk om te doen, naast dat het een heel gezellige middag was.

Sharon Beck-Carroll
6 maanden geleden

Toen ik Urmilamassaar vond op Instagram moest even een voor een de prachtig kunstwerk bekijken. Hier was ik zo vrolijk van dat echt een aantal stukken heb gekocht! Ik wil zo graag de workshop volgen met mijn dochters maar moest wachten tot het weer mocht van wegens corona.

Gisteren zijn we geweest! Urmila wat was het een hele mooie dag! Je heb die “ik weet ik niet hoor” naar “Wauw! Het is best mooi geworden” weten te creëren!
Het was rustgevend! wij hebben veel gelachen! Heerlijk kletst en zijn super creatief geweest! Je ben een prachtig kunstenares met veel geduld. Hartelijk dank voor een mooie dag! X

We komen zeker terug!

Viyanti Ramdhiansing
7 maanden geleden

Wat ben ik blij met de bijzonder prachtige en sfeervolle kunstwerken van Urmila. Al een tijdje bewonder ik deze bijzonder kunstwerken. Ik besloot om langs te gaan zonder van te voren na te denken over een voorkeur. Toen ik bij Urmila thuis was, viel een prachtig fijn bewerkte groene Mandala steen mij direct erg op. De steen was net gedroogd. Ik was op slag verliefd op die steen. Die steen was werkelijk voor ons bestemd! Een prachtige blauwe waxinelichthouder "Evil Eye" vond ik ook bijzonder mooi en heb ik ook hierbij genomen. Een week later waren mijn man en ik precies 20 jaar samen en ik heb ons deze twee prachtwerken van Urmila cadeau gedaan. We zijn net verhuisd en op de salontafel staat nu de waxinelichthouder en op de TV-meubel naast de TV, waar verder helemaal niets staat, heeft de prachtige Mandalasteen een ereplaats gekregen! Zo trots op mijn nicht en zo blij met deze prachtige stijlvolle en sfeervolle kunstwerken. Daarnaast was het ook zo gezellig met Urmila, dat we de tijd vergaten. Lieve Urmila, hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer!

Nicole den Heijer
7 maanden geleden

Wat een bijzondere middag hebben mijn zus en ik vandaag gehad bij Urmila. Een middag om echt nooit meer te vergeten. Het was nog veel leuker dan ik had verwacht. Met de goede uitleg en tips van Urmila hebben we allebei een mooie eerste steen ‘gedot’. Ik heb gelijk ook de starterskit aangeschaft want buiten dat het heel leuk is geeft het een heerlijke ontspanning werking wat je eigenlijk heel mindfull maakt. Precies wat ik zocht en kan niet wachten om deze nieuwe hobby te gaan doen. En mocht je iemand of jezelf een cadeautje willen doen dan kan je ook heel goed terecht in de webshop want daar slaag je altijd. Dankjewel lieve Urmila.

Lieve groetjes,
Nicole den Heijer

Phemy Linders
8 maanden geleden

1 april weer een workshop gehad en opnieuw heb ik genoten van advies, hartelijkheid en gezelligheid. Dank je Urmila je bent een top ‘juf’.

Charlotte
8 maanden geleden

Via marketplace van Facebook kwam ik een mooie steen tegen van Urmila. In de beschrijving stond een verwijzing naar deze website vol met hele mooie stenen.
Uiteindelijk heb ik een steen uitgekozen in mijn favoriete kleur. De steen is met veel precisie en oog voor detail gemaakt.

Hij staat in een mooie standaard die erbij wordt geleverd op een mooi plekje op een dressoir in de woonkamer en straalt rust uit.