Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Karstel
4 dagen geleden

Lieve Urmila,
Ontzettend blij met mijn mooie kaarshouder om bij mijn gedenk hoekje van mijn nog kort geleden overleden ouders te zetten. Hij is zo ontzettend mooi, dankbaar om zo'n mooie creatie in bezit te hebben.
Lieve groet Sas

Liesbeth
18 dagen geleden

Late reactie, excuses.
Ondanks gemêleerd gezelschap met variatie in creativiteit, motivatie en doel gingen we allemaal voldaan en met een mooi werkstuk naar huis. Dat deed je echt goed! Dank je wel voor je creativiteit welke je met ons wilde delen. Ik vond het enorm leuk om te doen, naast dat het een heel gezellige middag was.

Sharon Beck-Carroll
22 dagen geleden

Toen ik Urmilamassaar vond op Instagram moest even een voor een de prachtig kunstwerk bekijken. Hier was ik zo vrolijk van dat echt een aantal stukken heb gekocht! Ik wil zo graag de workshop volgen met mijn dochters maar moest wachten tot het weer mocht van wegens corona.

Gisteren zijn we geweest! Urmila wat was het een hele mooie dag! Je heb die “ik weet ik niet hoor” naar “Wauw! Het is best mooi geworden” weten te creëren!
Het was rustgevend! wij hebben veel gelachen! Heerlijk kletst en zijn super creatief geweest! Je ben een prachtig kunstenares met veel geduld. Hartelijk dank voor een mooie dag! X

We komen zeker terug!

Viyanti Ramdhiansing
22 dagen geleden

Wat ben ik blij met de bijzonder prachtige en sfeervolle kunstwerken van Urmila. Al een tijdje bewonder ik deze bijzonder kunstwerken. Ik besloot om langs te gaan zonder van te voren na te denken over een voorkeur. Toen ik bij Urmila thuis was, viel een prachtig fijn bewerkte groene Mandala steen mij direct erg op. De steen was net gedroogd. Ik was op slag verliefd op die steen. Die steen was werkelijk voor ons bestemd! Een prachtige blauwe waxinelichthouder "Evil Eye" vond ik ook bijzonder mooi en heb ik ook hierbij genomen. Een week later waren mijn man en ik precies 20 jaar samen en ik heb ons deze twee prachtwerken van Urmila cadeau gedaan. We zijn net verhuisd en op de salontafel staat nu de waxinelichthouder en op de TV-meubel naast de TV, waar verder helemaal niets staat, heeft de prachtige Mandalasteen een ereplaats gekregen! Zo trots op mijn nicht en zo blij met deze prachtige stijlvolle en sfeervolle kunstwerken. Daarnaast was het ook zo gezellig met Urmila, dat we de tijd vergaten. Lieve Urmila, hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer!

Nicole den Heijer
een maand geleden

Wat een bijzondere middag hebben mijn zus en ik vandaag gehad bij Urmila. Een middag om echt nooit meer te vergeten. Het was nog veel leuker dan ik had verwacht. Met de goede uitleg en tips van Urmila hebben we allebei een mooie eerste steen ‘gedot’. Ik heb gelijk ook de starterskit aangeschaft want buiten dat het heel leuk is geeft het een heerlijke ontspanning werking wat je eigenlijk heel mindfull maakt. Precies wat ik zocht en kan niet wachten om deze nieuwe hobby te gaan doen. En mocht je iemand of jezelf een cadeautje willen doen dan kan je ook heel goed terecht in de webshop want daar slaag je altijd. Dankjewel lieve Urmila.

Lieve groetjes,
Nicole den Heijer

Phemy Linders
2 maanden geleden

1 april weer een workshop gehad en opnieuw heb ik genoten van advies, hartelijkheid en gezelligheid. Dank je Urmila je bent een top ‘juf’.

Charlotte
2 maanden geleden

Via marketplace van Facebook kwam ik een mooie steen tegen van Urmila. In de beschrijving stond een verwijzing naar deze website vol met hele mooie stenen.
Uiteindelijk heb ik een steen uitgekozen in mijn favoriete kleur. De steen is met veel precisie en oog voor detail gemaakt.

Hij staat in een mooie standaard die erbij wordt geleverd op een mooi plekje op een dressoir in de woonkamer en straalt rust uit.

Charlotte
2 maanden geleden

Samen met een vriendin heb ik vorige week een workshop dotten gedaan bij Urmila. Zij gaf vol enthousiasme uitleg over het mengen van de verf en het medium, gebruik van tools etc. Het was erg leuk en gezellig. En ik heb een mooie zelfgemaakte steen mee naar huis genomen. Een aanrader.

Madhavi Ramdhiansing
3 maanden geleden

Prachtige, gedotpainte meditatiesteen besteld bij Urmila! De steen is prachtig gemaakt, met heel veel zorg en oog voor detail en een mooie attentie van 2 beschilderde schelpjes erbij.

Het heeft een heel mooi plekje in mijn studeer-/werkkamer, waar het zorgt voor een harmonieuze sfeer waarin ik mij helemaal geaard voel. Het geeft mij de harmonieuze focus en rust om in balans te blijven. Echt een aanrader!

Phemy Linders
4 maanden geleden

Wat was het gezellig gisteren bij de workshop dotten!! En allemaal zoooo goed verzorgd en uitgelegd door gastvrouw Urmila! ECHT een aanrader!!