Bekijk hier ook alle Google-reviews !

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
een maand geleden

Echt een heel gave workshop! In gezellige rust iets moois maken! Goede uitleg, scherp oog voor details en het vertrouwen dat je met wat moois naar huis gaat: de kracht van Ursula. Op naar de cone-art workshop :)

Ciska Mulder
een maand geleden

Wat een heerlijke middag, zeer enthousiaste en goede uitleg. Urmila luistert goed naar je wensen en geeft handige tips om tot een prachtig resultaat te komen. Flink oefenen thuis en dan door naar de vervolg cursus, want terugkomen doen we zeker

Jason
6 maanden geleden

Wat een leuke ervaring was dit zeg. Urmila is ontzettend goed en geduldig in het uitleggen van de technieken waardoor je zelf een hele mooie creatie kan maken. Dankjewel voor deze bijzondere dag.

Esther
7 maanden geleden

Helemaal onbekend met dot painting ging ik de workshop in, wat een verrassing als blijkt dat je dan aan het eind van de middag een hele mooie steen als resultaat hebt. Fijn is het ook dat je zo met het proces bezig bent dat je even nergens anders mee bezig bent. Lekker ontspannend dus 😊
Bedankt Urmila

Barbara
8 maanden geleden

De workshop van Urmila is een echte aanrader!! Gezellige sfeer en vriendelijke uitleg, perfect georganiseerd: Een onvergetelijk middag met een mooi resultaat. Met Urmila's hulp heb ik een heel mooie steen met een mandala kunnen schilderen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Als iemand tot rust wil komen op een creatieve manier of iets creatiefs wil maken zonder talent voor het schilderen, dan is Urmila's workshop echt iets wat je zou kunnen doen.
Iedereen

Praaf Rams
een jaar geleden

Heb onlangs zo'n leuke workshop gehad van Urmila!

Had de workshop met twee vrienden als kado gegeven aan iemand voor kerst en we zijn toen met z'n allen gegaan.

Urmila was legde alles heel duidelijk en met liefde uit en creëerde een fijne sfeer.

Naast de technieken hielp zij mij ook met het loslaten van m'n perfectionistische neigingen.

Deze workshop zou ik iedereen kunnen aanraden, of je nou artsy fartsy bent of niet, het is super leuk om te doen en uiteindelijk ga je naar huis met een toffe unieke experience en een mooie creatie van jezelf! :)

Tamara
2 jaar geleden

Ik heb echt genoten van het dotten ;-)
Van tevoren dacht ik, ik zie wel want ik ben niet zo creatief en handig. Terecht zei Urmila dat het resultaat me zou verrassen.
Dankzij haar kundigheid, vertrouwen en geduld heb ik een kunstwerk gemaakt!

Sheila
2 jaar geleden

Ik heb de workshop in mijn vakantie gedaan omdat ik even iets voor mezelf wilde doen. Ik werd hartelijk ontvangen door Urmila en voelde me direct op mijn gemak. Een vrolijk, warm en positief persoon daar houdt ik van. We hadden ook direct een klik en begonnen over van alles en nog wat te kletsen. Daardoor begonnen we wat later met het dotpainten. Ik kreeg duidelijke uitleg hoe het dotpaainting in zijn werk gaat en daar neemt ze ook de tijd voor. Ik kreeg hem niet af die middag maar we hebben een vervolgafspraak gemaakt en het resultaat mag er zijn. Ik ben er super blij mee en de steen staat prachtig in mijn woonkamer. De ruimte waar de workshop wordt gegeven is prachtig ingericht met o.a. heel veel verschillende mooie door Urmila gemaakte dotpainting items.
Ik kan alleen zeggen ga ook eens een workshop doen want het is echt leuk!

Bedankt Urmila voor de fijne middag!

Marjolein
2 jaar geleden

Wat heb ik genoten tijdens de basis workshop dotten. Veel geleerd maar nog veel blijer ben ik met de persoon achter deze mooie kunstwerken.
Tot na mijn vakantie dan bel ik voor het vervolg.
Je weet nooit wie je tegen komt in je leven maar dit voelde als thuis komen bij een goede vriendin. Dank je wel.

Saskia Karstel
2 jaar geleden

Lieve Urmila,
Ontzettend blij met mijn mooie kaarshouder om bij mijn gedenk hoekje van mijn nog kort geleden overleden ouders te zetten. Hij is zo ontzettend mooi, dankbaar om zo'n mooie creatie in bezit te hebben.
Lieve groet Sas