top of page

Reviews

Lees hier de verhalen van de cursisten die je voor zijn gegaan. Ze delen hun ervaringen en warme woorden.

Leave a Love Note
We horen graag wat je van de workshop vond.
Beoordeel onze diensten
SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig

Bedankt voor het delen van je feedback met ons!

Sylvia

Gisteren een heerlijk ontspannende middag gehad bij Urmila, wat een lieve mooie vrouw! Enorm genoten samen met mijn vriendin Sandra, we keken onze ogen uit bij al het moois wat Urmila heeft gemaakt. Toen zelf aan de slag, wat heerlijk om te doen! Supergoed begeleid onder het genot van een pot thee met wat lekkers, je voelt je er gelijk thuis en bent echt even een paar uurtjes in een andere wereld 😀 Urmila nogmaals heel hartelijk bedankt voor je gastvrijheid, je kunde en je gezelligheid, je hebt er 2 fans bij en wij gaan zeer zeker terugkomen voor een vervolg, tot ziens dus!

Joan

Afgelopen vrijdag de workshop dotpainting gedaan.
Wat was het een zeer fijne dag.
Urmilla is een zeer goede gastvrouw en vooral een goede leermeester. Werd zeer goed begeleidt en ben super trots op het eindresultaat!!!!

Sandra

Vorige week werd ik verrast door mijn vriendin Sylvia met een workshop dotpainting. Ik heb het zelf thuis weleens gedaan met een DIY pakket van de Xenos maar dit is totaal niet te vergelijken. Urmila heeft veel kennis en ervaring en legt alles stap voor stap uit. De sfeer is fijn en huiselijk met een kopje thee en wat lekkers. Het dotten is meditatief, je zit voor een paar uur in je eigen bubbel en het is heerlijk om zelf iets te creëren. Absoluut voor herhaling vatbaar. Dank je wel Urmila. 🙏

Rieny

Via de Mineralenbeurs in Rijswijk ben ik in contact gekomen met Urmila en vrijwel direct een workshop dot painting geboekt. De workshop was ontzettend leuk. Stap voor stap bouw je de mandala op en Urmila kijkt goed mee om input te geven voor je volgende stap. Tussendoor legt ze verschillende technieken uit en zo ga je met een prachtig resultaat naar huis. Ik heb meteen een setje voor thuis meegenomen en inmiddels alle benodigdheden besteld om thuis ook lekker aan het dotten te gaan. Een heerlijke ontspannen en creatieve middag en heb weer een nieuwe hobby gevonden.

Astrid

Wat een super leuke workshop is dit!! Voor we begonnen dacht ik echt ' hoe ga ik dit doen dan?!'. Maar doordat Urmila je steeds meeneemt naar de volgende stap, krijg je spelenderwijs je eigen kunstwerk! Deze workshop is echt een aanrader: gezellig, ontspannen en je gaat trots met iets moois naar huis💖
bottom of page