top of page
WhatsApp Image 2024-04-11 at 15.05_edited.jpg

Over UR-ART

Dotwork & Mandala Art

Altijd uniek en alleen de beste kwaliteit.
Mijn ontwerpen zijn stuk voor stuk uniek en door mijzelf bedacht, getekend en geschilderd. Al mijn werk wordt met veel zorgvuldigheid gemaakt en afgewerkt en gebruik ik uitsluitend hoogwaardige materialen.
 
Bij mijn werk maak ik gebruik van natuurstenen, gipsstenen, hout en echte schelpen. Voor het beschilderen gebruik ik acrylverf van Amsterdam, Liquitex en DecoArt. En coat ik meerdere keren het kunstwerk met een Gloss Vernis om het te beschermen tegen stof, water en zonlicht. Creaties die ook voor buiten zijn bedoeld, worden gecoat met de beste kwaliteit resin/epoxy.

IMG_1641.PNG

SPECIALS

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd aandenken voor speciale gelegenheden?

 

Op verzoek maak ik mooie, persoonlijke en intieme kunst. Voor een feestelijke gebeurtenis, als een mooie herinnering of gewoon als zeer persoonlijk cadeau. Met bijvoorbeeld een eigen aangeleverde tekst en/of foto. Neem vrijblijvend contact met mij op voor alle mogelijkheden.

Zakelijk

Ook een verkooppunt worden ? 
Mijn creaties liggen ook in de winkel. Mocht jij als retailer ook interesse hebben om mijn producten aan je collectie toe te voegen, laat mij dit dan even weten via telefoonnummer 06 46444548 of via info@ur-art.nl
 
Opzoek naar een uniek relatiegeschenk ?
Daarnaast maak ik in opdracht van bedrijven ook relatiegeschenken met hun naam/logo verwerkt in het ontwerp. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

bottom of page